*Nettavisen* Nyheter.

Her møtes de unge på nett

Norges største ungdomstjeneste har etter hvert fått over 90 000 medlemmer. Her kan du møte en av dem som forteller det meste om den.

25.01.05 12:19

Habbo Hotel er norges største lukkede community for unge med rundt 90 000 medlemmer. Over 60 000 gjesterom er opprettet i tjenesten. På det meste er over 600 ungdommer i alderen 12 til 19 år aktive på tjenesten. Vi tok en prat med Tonje! som er svært aktiv på Habbo Hotel. Bildet over er fra hennes eget gjesterom på tjenesten.

Hvorfor bruker du Habbo Hotel?

- Jeg bruker Habbo Hotel fordi det er et kjempekoselig sted, hvor jeg har mange gode habbovenner og stadig blir kjent med nye! Det skjer nesten alltid noe der, noe som gjør at man ikke så lett blir lei! Jeg bruker også Habbo Hotel fordi jeg ikke har noe valg. Jeg er avhengig. En hardbarka habboman!

Hvor lenge har du vært på tjenesten?

- Jeg startet på habbo tidlig i august, og ble hekta nesten helt fra begynnelsen av. I starten var jeg dønn forelska i stolrace, en type konkurranse som blir holdt titt og ofte av andre habboer. Det tok en stund før jeg oppdaget at det faktisk var andre morsomme ting på habbo enn stolrace; blandt annet å bli kjent med alle de andre habboene!

Hvor mye tid bruker du i gjennomsnitt daglig?

- Jeg bruker vel omtrent 3-4 timer hver dag, i gjennomsnitt? Eller kanskje en smule mer? Det er lett å bli si ttende mye lenger enn man hadde planlagt...

Hva er det beste med å bruke Habbo Hotel?

- Jeg kan designe mitt eget rom selv om jeg er for ung til å flytte hjemmefra, jeg kan spise pizza og hamburgere hver dag, og gå i bikini og bade under fossen, selv om det snør ute! Men det allerbeste med å bruke Habbo Hotel er definitivt alle de gode vennene jeg har der! Jeg har aldri før blitt så glad i noen over internett som jeg har blitt i habbovennene mine! Mange av dem kommer nok til å bli mine venner for livet.

Hvorfor mener du at andre bør bruke tjenesten?

- Jeg mener at andre bør bruke tjenesten, sånn at de kan bli like avhengige og glad i habbo som meg, og for at habbo skal vokse og gro; jo større jo bedre! Det er veldig mange habboer som er hyggelige og spennende å bli kjent med - folk de ellers ville gått glipp av verdien å kjenne. Dessuten vil jeg at andre bør bruke Habbo Hotel for a t jeg kan bli kjent med dem og få enda flere gode venner på habbo!

Her finner du Habbo Hotel

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag