RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her møtes ungdommen

Har du noen gang drømt om en verden hvor du bestemmer helt selv?

(YEYE): Det er manges drøm å flykte fra virkeligheten innimellom, slippe å tenke på skole, lekser og andre forpliktelser. Nå kan du gjøre akkurat det - i Playforia - Playrays virtuelle verden.

En virtuell verden er det perfekte stedet for deg som er sosial og har lyst til å møte nye venner. På Playray finner du til enhver tid hundrevis av spillglade mennesker online; det er enkelt å komme i kontakt med nye venner.

Men hva gjør man egentlig i en virtuell verden? Her kommer noen tips:

Gå på oppdagelsesferd
Dette kan være smart å gjøre med en gang du kommer inn i Playforia. Denne virtuelle verdenen består nemlig av seks helt forskjellige bydeler, og du bestemmer selv hvor du vil at dine leiligheter skal ligge. I tillegg til alle brukernes leiligheter finnes det også fellesrom, hvor du enkelt kan slå av en prat med andre playrayere.

Vær kreativ
Når du har funnet den eller de bydelene som passer best til deg, kan du sette i gang innredningen av dine leiligheter og hus. Alt du trenger finner du i Playrays butikk. Der finnes alt fra tapet og parkett til møbler, husdyr og planter. Du kan mikse og matche akkurat som du vil, og det er kun fantasien som setter grenser.

Møt nye venner
Når du registrerer deg på Playray, opprettes det automatisk en spillfigur som representerer deg både i spillene og Playforia. Denne figuren kan du designe og style etter din stil og dine ønsker. I Playforia kommer figuren din til liv og kan hoppe, danse, vinke og sitte på møblene. Det er også igjennom figuren din at du chatter med andre Playrayere.

Spill morsomme spill
Playrays virtuelle verden ble lansert tidligere i vinter, mens nettspillene har lenge vært populære blant spillglade mennesker. Enten du trenger en pause fra chattingen eller har truffet noen du gjerne vil utfordre i et spill er det enkelt å veksle mellom den virtuelle verden og spillene. Sjekk ut morsomme klassikere som bobler, tre på rad, biljard, yatzy og poker. Gå rett til spillene her.

Bli med på aktiviteter
Du kan også bli med på morsomme aktiviteter i Playforia, både som Playray står for og som brukerne selv arrangerer. Live quiz i Kafe Memphis, labyrinter i de forskjellig fellesrommene og det blir skattejakter og andre morsomme ting.

Playforia er vinterens møtested for ungdom.
Ikke medlem ennå? Bli med i gjengen her.

Playray er en tjeneste fra Nettavisen, Side2 og Yeye.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere