Gå til sidens hovedinnhold

Her ønsker kundene mer enn massasje

Massasjesalonger blir nedringt av sexlystne menn.

Massasjesalongene ringes ned av kunder som vil betale for sex. – Vi får telefoner flere ganger om dagen, sier Sissel og Jannicke til Bergensavisen.

BA har ringt en rekke massasasjesalonger i Bergen og omegn. Ingen er overrasket over at det finnes bordeller i Bergen. Daglig får de oppringninger fra kunder som har mer enn bare støle skuldre de vil ha massert.

Gamle og unge
– Jeg vet ikke helt hvor ofte vi får slike telefoner, men i alle fall to ganger daglig, sier Jannicke F. Navarro-Lopez til BA.

Sammen med venninnen Sissel Helen Solheim driver hun JaSi’s kroppspleie i Birkebeinersenteret.

Her tilbys de Aromaterapi, muskelmassasje, leirebehandling, pealing og anticellulittbehandling og flere andre tjenester. Her er badstu og stort boblebad. Kundene er gamle og unge og fra alle samfunnslag.

– Vi og kundene våre vet hva vi står for og hva vi kan tilby, sier de to damene.

- Slibrige
– Vi ser egentlig litt humoristisk på det når menn ringer og ber om seksuelle tjenester. Det pleier ikke å være noe problem for oss, men noen ganger kan folk bli slibrige, sier Jannicke.

De sier at folk som er opptatt av seriøs behandling bør se om det er en fasttellefon eller mobil de ringer til. Det skiller de seriøse fra dem, som tilbyr tjenester som ikke tåler dagens lys, mener de to.

– Har dere opplevd at menn kan bli klåfingrete når dere behandler dem?

– Ja, vi har oppled at menn stryker på oss, sier Sissel, og klapper seg selv på skinken.

– Da gir vi klar tilbakemelding med det samme, sier Jannicke og Sissel.

Halvparten
– Jeg tror at over halvparten av de oppringningene jeg får er fra kunder som vil ha noe mer enn bare vanlig massasje. De spør på mange forskjellige måter, men som oftest spør de om intimmassasje eller erotisk massasje, sier en annen aktør i bransjen til BA.

Alle som annonserer sine tjenester i avisene forteller om den samme trenden. De blir nedringt av personer som vil ha sex.

– De ringer som oftest fra skjult nummer. De begynner først med å spørre om hvor mye det koster, før de kommer inn på hvilke tjenester som utføres. Da forhører de seg om det er noe sex inne i bildet, forklarer en mann som driver en massasjesalong til BA.

Les flere saker fra Bergen og Bergensavisen her.

Reklame

Hagemøblene nordmenn elsker