RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her raner han banken i Sandefjord

Foto: Politiet
Sist oppdatert:
Politiet etterlyser tips i saken.

Klokken 12.46 torsdag formiddag fikk politiet melding om et bankran i Handelsbanken i Thor Dahls gate i Sandefjord. Bankraneren kom seg unna, og politiet offentliggjør overvåkingsbilde fra ranet, i håp om at dette kan føre til tips i saken.

Offentliggjør bilder
- Vestfold politidistrikt ønsker ytterligere tips i ranssaken fra Sandefjord torsdag, og velger nå å offentliggjøre bilder av raneren. Bildene er tatt inne i Handelsbankens lokaler med bankens overvåkingsutstyr, opplyser politiet i en pressemelding.

Politiet har torsdag ettermiddag oppsøkt flere adresser, og flere personer har vært inne til samtaler med politiet.

Spedbygd mann
Politiet bekrefter at gjerningsmannen fikk med seg kontanter fra ranet, men ønsker ikke å uttale seg om størrelsen på ransutbyttet.

Krimekspert og tidligere politispaner, Johnny Brenna, tviler på at bankraneren kan ha fått med seg et stort utbytte.

- Dette er neppe organisert, og han kan ikke ha fått med seg så store pengebeløp fordi alle banker har i dag tidslåser, sier Brenna til Nettavisen.

Gjerningsmannen beskrives som en spedbygd mann mellom 20 og 30 år, cirka 180 cm høy, iført grå genser, svart sekk, blå treningsbukse med hvite striper. Mannen hadde på seg en finlandshette under ranet. Mannen snakket østlandsdialekt. Politiet antar at mannen på bildet har flere lag med ytterklær på seg, opplyser politiet.

Politiet ønsker hjelp fra publikum, og eventuelle tips kan rettes til Vestfold politidistrikt på telefon 33 34 44 00 eller politi.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere