RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her redder de livet til jenta (2)

(Youtube)
Falt ned fra viduet i femte etasje. Se video!

De fem budmennene fra den kinesiske byen Geshuiyang tok seg en pause i et smug torsdag formiddag, da de oppdaget en liten jente som satt ved kanten av et åpent vindu, i femte etasje, ifølge Sky News.

Jenta gråt og var åpenbart desorientert, og uten oppsyn fra foreldre.

Se video nederst i saken.

Budmennene stilte seg direkte under vinduet, og da de diskuterte hvordan de skulle redde jenta, så falt toåringen over kanten.

Videoen viser at mennene samlet seg med armene i været og forsøkte å dempe landingen, slik at sammenstøtet ikke skulle skade jenta. Det klarte de, og selv om jenta gikk igjennom armene og traff asfalten, slapp hun fra det med uten alvorlige skader og kun et lite sår ved siden av øyet.

To av budmennene ble imidlertid skadet av sammenstøtet. En av mennene fikk en liten nakkeskade, og en annen fikk smerter i armen.

Foreldrene hadde forlatt den sovende jenta for å dra ut å kjøpe inn medisiner. De hadde ikke ventet at datteren skulle våkne opp og klatre opp til vinduskarmen.

- Hun sovnet i armene mine og etterpå gikk vi til et apotek like ved. Det gikk så kort tid og vi skulle komme tilbake veldig raskt, sier Xue, faren til jenta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere