Her redder han livet til jenta (2)

Foto: (Youtube)

Se den dramatiske videoen.

20.03.13 20:01

Bygningsarbeideren Rowan O'Neill hylles i Australia etter at han klarte å gjenopplive den to år gammel jenta Shaylar, som plutselig hadde stoppet å puste da hun var ute på handletur med sin mor.

Overvåkingsbildene fra dagligvarebutikken i Perth, viser den skrekkslagne moren som kommer til disken med den livløse datteren i armene.

Se video nederst i saken.

O'Neill prøver å vekke den lille jenta ved å riste i henne, holde henne opp ned og et mislykket forsøk på Heimlich-manøvren, i tilfelle hun hadde fått noe i halsen og ble kvalt.

I mellomtiden ser man at Shaylars far (i rødt) kommer løpende inn, tydelig i en tilstand av panikk.

Når ingenting nyttet, la den fremmede bygningsarbeideren jenta på disken og startet et siste gjenopplivningsforsøk med munn-til-munn-metoden. Etter 90 sekunder åpnet jenta endelig øynene og begynte å puste igjen, til foreldrenes store lettelse.

Den lille jentas foreldre uttalte til lokale medier at de var svært takknemlige for innsatsen til den snarrådige Rowan O'Neill, noe videoen også viser, da han får en klem av barnefaren.

Legene tror at Shaylar besvimte og sluttet på puse på grunn av høy feber. Etter en natts overvåkning på sykehuset kunne hun reise hjem sammen med foreldrene sine.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.