RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her reddes hesten fra bekken

Sist oppdatert:
Tolv mannfolk måtte til da travhesten havnet i bekken.

En ung travhoppe måtte ha hjelp av Brannvesenet etter å ha falt i en bekk ved Brunla gård i Vestfold fredag kveld, skriver Østlandsposten.

Ti-tolv mannfolk klarte ved hjelp av stropper å trekke den utmattede travhesten opp av bekken. Men da var hoppa stiv og kald etter å ha ligget i gjørmevannet en drøy halvtime.

- Heldigvis har det gått bra. Hesten halter litt på høyre bakben, men det er ingen dramatikk, sier veterinæren etter å ha undersøkt hoppa etter uhellet.

- Det var datteren min, Merete, som oppdaget at noe var galt. Hun ringte meg på telefonen og sa at en travhest hadde havnet i bekken ved Brunla, og at de trang hjelp, sier brannmann Børre Moen fra Stavern. Moen var selv ikke på vakt, men da han kom fram til stedet der hesten lå, forsto han raskt at her måtte det mer hjelp til.

- Jeg ringte 110 for å få hjelp av kollegaene mine, for uten dem hadde vi nok ikke fått opp hesten, sier Moen.

Travtreneren var på den daglige treningsrunden da travhoppa plutselig ble redd foran en stor vanndam i veien. Den reiste seg opp på to ben og havnet i bekken med sulkyen etter seg. Treneren slapp i likhet med hoppa uskadd fra uhellet.

Du kan se flere bilder fra redningsaksjonen her .

Les flere saker fra Østlandsposten her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere