Gå til sidens hovedinnhold

Her ringer du billigst på mobil

Chess går seirende ut i to av tre tester på mobiltelefonabonnement i Norge. Testerne kaller Idar Vollvik og Chess for mobilverdenens RyanAir, og du kan spare 7500 kroner på å velge rett abonnement.

- De har som ny aktør hamlet opp med telegigantene. Chess har klart å bli mobiltelefoniens svar på lavprisselskapet RyanAir, sier Kim Olsen, redaktør i Butikksiden.no.

Butikksiden.no, som er en startside for netthandel, har gjennomgått samtlige norske mobiltelefonabonnement for å finne det rimeligste abonnementet til en normalbruker, storbruker og kontantkortbruker.

- Vi har lagt merke til at Chess har markedsført seg som en billigaktør. Det var derfor interessant å se hvor godt de kom ut i forhold til de store selskapene, sier Olsen.

I pristesten til Butikksiden.no vant Chess testen som billigste normalbruker med abonnementet Chess Move og billigste storbruker med abonnementet Chess King.

Butikksiden.no har tatt utgangspunkt i at en normalbruker ringer tre minutter hver dag, sender fire sms og én mms.

En storbruker har ringetid på 15 minutter hver dag, sender fem sms'er og to mms. Ringetiden er fordelt utover hvilke abonnement du ringer og dag- og kveldstid. Dette er gjort prosentvis.

I testen storbruker av mobil var abonnement som Telenor Privat hele 7500 kroner dyrere enn Chess King.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger