RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her rives sexparken

Foto: STR (AFP)
Allerede før åpningen.

(SIDE2): «Love Land» skulle etter planen åpnes i Chongqing, Kina i oktober. Men få timer før fornøyelsesparken skulle vises fram til blant annet pressen, startet rivingen av kjærlighetslandet.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Sex er et tabutema i Kina, så folk trenger virkelig mer informasjon om det, mener parkmanager Lu Xiaoqing.

Han sier de bygde parken for folkets del for å øke kunnskapen om sex og samliv, og forteller at de har fått rikelig med støtte fra flere hold. Xiaoqing mener også at de har vært nøye med å ikke lage parken vulgær eller ubehagelig, ifølge nettstedet Ananova.

- For vulgært
Men de lokale myndighetene er ikke enige. Etter at de hadde fått en rundtur i Love Land, var konklusjonen at det hele er for drøyt for folket.

- Inspeksjonen har slått fast at parkens innhold er vulgært, og er verken sunt eller lærerikt. Dette ville hatt en dårlig innflytelse på samfunnet og måtte rives med en gang, sier representant for de lokale myndighetene.

Firmaet bak parken beskyldes videre for kun å ha interesse av å få profitt ved å sjokkere.

- Det er synd at parken har blitt stengt, men vi akseptere avgjørelsen. Vi beklager om noen har blitt støtt, suer prosjektmanager.

Det raske tiltaket med riving, ble satt i gang etter at bilder fra parken lekket ut på nettet for få dager siden. Innholdet i «Love Land» skal ha skapt debatt og negative reaksjoner i Kina.

Se bildene fra parken nedenfor:

1966

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere