*Nettavisen* Nyheter.

Her scorer Christer Jensen

Se matchvinner-målet på VIF TV.

12.04.10 00:31

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport (Morten Olsen)

Se scoringen på VIF TV

Strømmen, som trenes av de tidligere VIF-gutta Petter Myhre og Thomas Berntsen, har trosset kritikerne og imponert i seriestarten. Mot Tromsdalen var de bare et overtidsmål fra tre poeng og søndag kveld slo de grå og røde Sandnes Ulf på bortebane etter scoring av den utleide Vålerenga-vingen Christer Jensen.

Fra seksten meter

Jensen kom inn som innbytter kvarteret før slutt og kvitterte med å bli matchvinner ti minutter senere da han plasserte en ball helt nede ved stolperota fra seksten meter.

– Det var en kjempedeilig følelse å se at ballen gikk inn. Jeg var ikke sikker da ballen var på vei, og det var utrolig spennende i det sekundet ballen brukte til mål, sier Jensen til rb.no.

Se scoringen på VIF TV

Nikolai Djupesland, som gikk fra Vålerenga til Strømmen i vinter, spilte hele kampen i Sandnes. Nykommer Strømmen har dermed fire poeng på sine to første kamper i Adeccoligaen.

Eyde scoret

Også i Østfold-derbyet i Sarpsborg var tidligere VIF-spillere sentrale. Joakim Eyde scoret Sarpsborg 08s 2-0-mål, mens Magnus Hjulstad sto som en vegg og holdt nullen mot Raio Piiroja og opprykksjagende Fredrikstad. Steinar Strømnes spilte fra start da Lyn bare klarte 1-1 mot Nybergsund på Bislett, mens Bajram Ajeti og Stian Ohr var med da Mjøndalen slo Bodø/Glimt 1-0 på Nedre Eiker stadion.

I Alta utspilte VIF-duellen seg på sidelinja. Sogndal, ledet av Harald Aaabrekk, slo Åsmund Bjørkans Alta 1-0. På Jæren ble Bryne ett nummer for store for Tommy Edvardsen og Moss. Hjemmelaget vant til slutt hele 5-0.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.