*Nettavisen* Nyheter.

Her scorer keeperen

Se keeperen score i sluttminuttene.

19.08.10 12:22

Klikk på bildet for å forstørre.

Se scoringen her.

Mandag møter Vålerenga Vestfold-laget Sandefjord på Ullevaal stadion. Da Vålerenga tidligere slo Sandefjord 5-2 i hjemmelagets jubileumskamp skjedde det utrolige. Keeper Øyvind Boltfhof ble byttet inn som spiss og scoret kampens siste mål.

Da Bengt Sæternes måtte gi seg 20 minutter før slutt hadde ikke Vålerenga utespillere igjen på benken. Dermed fikk Øyvind Bolthof jobben.

- Jeg satt jo der i fullt keeperutstyr da og hadde ikke helt regna med å spille spiss. Det kom litt overraskende på. Men, jeg tok utfordringen og drakta til Panzer og viste hvordan det skal gjøres, sa en lattermild Bolthof etter kampen.

Han startet innhoppet sitt med å gi pasningen til Freddy dos Santos sin 4-2 scoring, et innlegg som dalte ned i motsatt hjørne.

- Ferdigscora, er Bolthofs korte kommentar.

Bolthof selv scoret etter en retur fra keeper. Han vendte opp og smalt ballen i nettaket med venstrefoten. Det betydde en noe spesiell feiring.

- Gutta var helt i hundre når jeg scora, og jeg prøvde å feire som Usain Bolt. Jeg er jo Bolt selv og følte det var på sin plass.

Se Bolthofs scoring her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.