RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her signerer Norges største talent

Sist oppdatert:

Se Singh og Haakonsen her

Harmeet Singh skrev fredag under på en ny kontrakt med Vålerenga som binder han til klubben ut 2012-sesongen. Singh fikk sitt store gjennombrudd i fjorårssesongen, da han spilte seg til fast plass på Vålerengas midtbane. Han scoret også årets VIF-mål med drømmetreffet i cupens semifinale mot Molde.

- Det betyr veldig mye for meg at Vålerenga setter pris på hva jeg har gjort. Men, det er en lang vei igjen, og dette er bare en begynnelse. Men det er veldig positivt at jeg får en ny kontrakt og muligheten videre her, sier Singh til VIF TV.

- Jeg er veldig opptatt av min egen utvikling, og det er viktig for meg å ha det bra utenfor banen også. Da er Vålerenga en bra klubb å være i.

Fantastisk utviklingskurve

Sportsdirektør Truls Haakonsen har ledet forhandlingene med Singh og hans agent, og forteller at det ikke var vanskelig å bli enige om forlengelsen.

- Harmeet har en fantastisk utviklingskurve og han er en viktig spiller for laget. Samtidig er det viktig å ha et perspektiv med han slik at den dagen han går utenlands, som han helt sikkert kommer til å gjøre, så ligger det igjen noe til Vålerenga som vi kan utvikle nye spillere for, sier Haakonsen til VIF TV.

Se Singh og Haakonsen her

Diskutér Singhs forlengelse her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere