RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her signeres kontrakten

VALLHALL (vif-fotball.no): Christer Jensen (18) signerte lærlingkontrakt.

- Vi er veldig fornøyd med å få på plass Christer. Han er en spiller med ekstrem spisskompetanse når det gjelder fart og er blant de raskeste fotballspillerne som har blitt testet på Toppidrettssenteret noensinne, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Christer var veldig god i vinter og vår, og er nå på vei tilbake etter en liten downperiode i sommer. Uansett har han prestert mye mer stabilt i år enn tidligere år og han er en spiller vi håper kan ta ytterligere et steg opp.

Bortsett fra et halvt års gjestespill i Stabæk, har Christer Jensen spilt i Vålerenga hele livet. Onsdag kveld skrev han kontrakt ut 2011-sesongen og blir en av fire spillere med lærlingkontrakt i Vålerenga. Fra før har Bardh Shala, Simen Thollefsen og Joakim Eyde tilsvarende kontrakter.

- Lærlingene får trene mye med a-laget og får tilrettelagt hverdagen slik at de får gode forutsetninger til å utvikle seg til å bli a-lagsspillere.

A-lagsspillerne Harmeet Singh, Kristian Brix, Amin Nouri og Fredrik Carlsen har tidligere hatt lærlingkontrakt i Vålerenga.

- Lærlingkontrakt har vist seg som en god vei opp til a-laget. Bardh Shala er den av lærlingene som har hatt lærlingkontrakt lengst, men han har vært veldig uheldig med skader i år og blitt satt litt tilbake av det. Nå virker det imidlertid som han er på gang igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere