*Nettavisen* Nyheter.

Her skal de lete etter Endre

Foto: Ørjan Nilsson

Dykkere gjør seg klar til å lete etter savnede Endre Landmark i Lille Lungegårdsvann.

26.01.09 12:37

(iBergen.no) Siden 15. desember har 26 år gamle Endre Landmark vært sporløst forsvunnet i Bergen.

Etter flere resultatløse søk under Puddefjordsbroen og på Nygårdshøyden, vil politiet nå undersøke Lille Lungegårdsvann i Bergen sentrum.

- Dykkere fra froskemannskolen på KNM Tordenskiold vil i dag gjøre et såkalt rekogniseringsdykk for å gjøre seg kjent med vannet. I morgen starter selve søket, sier politioverbetjent Tove Lian Mathiesen ved Bergen sentrum politistasjon til iBergen.no.

Lille Lungegårdsvann skal være spesielt vanskelig å gjøre søk i ettersom vannet gir svært dårlig sikt. Likevel håper politiet på å finne den savnede 26-åringen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Vi håper at de pårørende skal få slippe denne vonde tiden. Det er ingen spesiell grunn til at vi har valgt å lete i Lille Lungegårdsvann, men vi har erfaring med at andre savnede er blitt funnet der. Det ville jo være veldig trist dersom vi ikke leter der og det i ettertid viser seg at det var der han befant seg, tilføyer hun.

På kort sikt er det ikke planlagt andre søk en tirsdagens leteaksjon etter Endre Landmark. Det er heller ikke kommet inn noen nye tips i forsvinningssaken.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.