RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her skaper hun en ny trend

(Allover Press)
Sist oppdatert:
Og denne gangen er moteikonet iført svensk design.

(SIDE2): Det kan virke som om ethvert par sko Carrie Bradshaw tar i, blir til gull - eller i alle fall til en stor salgssuksess.

Dette er gode nyheter for den svenske skoprodusenten Swedish Hasbeens. Moteikonet Sarah Jessica Parker, alias Carrie Bradshaw, har nemlig byttet ut sine skyhøye Manolo Blahniks med de økovennlige skoene fra Sverige.

Se bilder av skoene i bildekarusellen nederst i saken!

«Alt hun tar i blir til gull....»
Skoene er blitt sett på filmsettet til den nye «Sex & Singelliv»-filmen, og snart vil det avsløres om Carrie Bradshaw vil spankulerer rundt i disse i den nye «Sex & Singelliv»-filmen.

Filmen har premiere i juni.

- Carrie gjorde Manolo Blahnik, Ugg Boots og Cosmopolitan-drinken til det de er i dag. Hun vil en dag bli en super Hasbeen. Og selvfølgelig ser hun super ut i våre super høyesko med åpen tå, og jeans, sier Emy Blixt, designeren av Swedish Hasbeens i en pressemelding.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Fritidssko
Men det er ikke bare rollefiguren som ser ut til å like de svenske skoene. Sarah Jessica Parker har nemlig blitt observert i Hasbeens også på fritiden, blant annet når hun følger sønnen James Wilkie, til skolen.

- Dette er et tegn på at moderne kvinner i USA har begynt å verdsette høykvalitet, økovennlige sko. Tiden er inne for å kaste plastikk-hælene, som ikke vil holde seg til dine barnebarn, og som bare skader føttene dine, sier Cilla Wingård Neuman, direktøren av Swedish Hasbeens.

SE BILDER AV SWEDISH HASBEENS HER:

3253

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere