Gå til sidens hovedinnhold

Her slår champagnetyvene til

Med en BMW som rambukk forsynte tyvene seg med råflott champagne. Se video.

(iOslo.no) Politiet fikk melding om sjokkbrekket ved 04.30- tiden natt til onsdag.

Den røde BMW'en av typen 523 hadde kjørt inn i inngangen og delvis inn i lokalet i Vinmonopolets filial på Briskeby. Bilen var der fortsatt da politiet ankom stedet.

Med hendene fulle av Magnumflasker på 1,5, tre og seks liter, løper de maskerte tyvene ut av butikken, bare et drøyt halvminutt etter at de kjørte inn i lokalet, ifølge TV 2 Nyhetene.

Totalt fikk de med seg ni flasker av de eksklusive dråpene som kostet fra 6.000 til 14.000 kroner.

(Artikkelen fortsetter under video)

280803

Mistenker fluktbil
Ingen er pågrepet etter sjokkbrekket.

- Det er to gjerningspersoner som har forsynt seg med en god del flasker der inne, sa operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Nettavisen nyttårsaften.

Politiet har nå sett gjennom overvåkingsvideoen fra butikken.

Sikrer tekniske spor
- Vi har en beskrivelse av dem, men det er ganske lite å gå på. Den ene skal være rundt 180 centimeter høy og var ikledt en mørk jakke med pels. Den andre var ikledt hvit alpinlue, alpinbriller, mørk anorakk, mørk bukse og hvite sko, ifølge Grøttum.

Politiet har tauet inn bilen for å foreta tekniske undersøkelser og er interessert i tips fra publikum på telefon 02800.

Det har vært en rekke sjokkbrekk i klesbutikker i Oslo den siste tiden, men ifølge politiet er det for tidlig å si om det kan være noen sammenheng.

Les flere nyheter på iOslo.no

Kommentarer til denne saken