Gå til sidens hovedinnhold

Her sprekker Lindsay

Å drikke champagne nyttårsaften må være lov, men for Lindsay Lohan betyr det trøbbel.

(SIDE2): I august 2007 sa den unge skuespilleren seg skyldig i fyllekjøring og kokainanklager.

Som et resultat måtte hun sitte 84 minutter i fengsel, men hun ble også dømt til et 18 måneder langt alkoholprogram hvor hun først måtte tilbringe 30 dager på en rehabiliteringsklinikk.

Les saken: Lindsays ville liv

Champagne på Capri
Det er ikke lett for Lindsay å holde seg unna alkoholen skal vi tro de nyeste bildene. Nå har hun igjen satt flasken til munnen, under nyttårsfeiringen på Capri i Italia. Der feiret hun det nye året med champagne, men gjorde rask retrett da hun tydeligvis skjønte hvor hen det bar.

- Etter at hun fikk en champagne flaske i hendene på dansegulvet i Italia på nyttårsaften drakk Lindsay av flasken, men den gode nyheten er at hun sporenstreks ringte sin støttekontakt og klarte å stoppe. Det finnes ingen vidunderkur og dessverre må hun dele denne prosessen med hele verden, sa advokaten hennes Blair Berk i en pressemelding til AP torsdag.

(artikkelen fortsetter under)

204399

- En ære
Det var i forbindelse med den tolvte Capri Hollywood International Film Festival at Lindsay besøkte Italia. Her ble hun hedret med en pris for sin innsats på filmlerretet i 2007.

- Tusen takk for at jeg fikk komme hit, det er en ære å få lov til å være i samme rom som så mange store talenter, sa hun fra scenen.

- Dette er første gang jeg er i Capri og det er fantastisk og herlig. Jeg vil gjerne komme neste år også, la hun til.

Å bli hedret med en pris for sin gode innsats må være fint for Lindsay som nylig ble kåret til årets verste skuespiller.

Les saken: Hun er årets verste skuespiller

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg