RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her sprekker Lindsay

Sist oppdatert:
Å drikke champagne nyttårsaften må være lov, men for Lindsay Lohan betyr det trøbbel.

(SIDE2): I august 2007 sa den unge skuespilleren seg skyldig i fyllekjøring og kokainanklager.

Som et resultat måtte hun sitte 84 minutter i fengsel, men hun ble også dømt til et 18 måneder langt alkoholprogram hvor hun først måtte tilbringe 30 dager på en rehabiliteringsklinikk.

Les saken: Lindsays ville liv

Champagne på Capri
Det er ikke lett for Lindsay å holde seg unna alkoholen skal vi tro de nyeste bildene. Nå har hun igjen satt flasken til munnen, under nyttårsfeiringen på Capri i Italia. Der feiret hun det nye året med champagne, men gjorde rask retrett da hun tydeligvis skjønte hvor hen det bar.

- Etter at hun fikk en champagne flaske i hendene på dansegulvet i Italia på nyttårsaften drakk Lindsay av flasken, men den gode nyheten er at hun sporenstreks ringte sin støttekontakt og klarte å stoppe. Det finnes ingen vidunderkur og dessverre må hun dele denne prosessen med hele verden, sa advokaten hennes Blair Berk i en pressemelding til AP torsdag.

(artikkelen fortsetter under)

204399

- En ære
Det var i forbindelse med den tolvte Capri Hollywood International Film Festival at Lindsay besøkte Italia. Her ble hun hedret med en pris for sin innsats på filmlerretet i 2007.

- Tusen takk for at jeg fikk komme hit, det er en ære å få lov til å være i samme rom som så mange store talenter, sa hun fra scenen.

- Dette er første gang jeg er i Capri og det er fantastisk og herlig. Jeg vil gjerne komme neste år også, la hun til.

Å bli hedret med en pris for sin gode innsats må være fint for Lindsay som nylig ble kåret til årets verste skuespiller.

Les saken: Hun er årets verste skuespiller

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere