RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
OPS: Et relativt stort hull kom til syne øverst på jakken til Mette-Marit. Her hilser hun og Haakon på Bergtun eldresenter.
OPS: Et relativt stort hull kom til syne øverst på jakken til Mette-Marit. Her hilser hun og Haakon på Bergtun eldresenter. (Scanpix)

Her sprekker Mette-Marits drakt

Sist oppdatert:
Har yndlingsdrakten blitt en ulykkesdrakt?

(SIDE2): Da kronprinsparet møtte unge og eldre i sin nye hyttekommune Nore og Uvdal etter påske, stilte kronprinsesse Mette-Marit (35) i en av sine favorittdrakter.

Les også:Denne drakten digger hun

Sprakk i sømmen
Det var da Mette-Marit og Haakon satte seg på huk for å hilse på barnehagebarna at sømmen i jakken øverst på ryggen skal ha sprukket. Men kronprinsessen skal ifølge Se og Hør har gjennomført det planlagte besøket uten å stresse over et hull på ryggen.

Besøket som skulle ha vart i en liten time endte med å vare i tre - så hun brydde seg ikke det minste om den lille svikten i garderoben.

Ulykkesdrakt?
Den lekre mosegrønne drakten er meget kledelig til kronprinsessen og ble også brukt i fjor høst da paret gjestet Telemark på sin årlige fylkestur. Da holdt Mette-Marit på å falle over ende på brua i Notodden... Men hun gjenvant balansen på sine høye hæler.

Nå må iallfall favorittdrakten til en syerske som kan får fikset opp i sømmen...

Les også:Snublet foran fossefall

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere