RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her spyr TV-kokken

Sist oppdatert:
TV-kokken Gordon Ramsay er en sinnatagg, og i forrige uke gikk det lengre enn noensinne.

(SIDE2): Normalt er det bitre, sinte gloser som kommer ut av munnen til kokken som har blitt kjendis gjennom serien «Hell's Kitchen».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kamskjell og sjokolade
Nå er han i gang med en ny sesong, og da han skulle prøve en «eksotisk tartar» laget av deltaker Matt, så endte han opp med å spy i en søppelbøtte, melder Splash News.

- Det er en av de verste kombinasjonene jeg har smakt i løpet av mine 21 år som kokk, sa Ramsay mens han tørket seg rundt munnen og serverte stakkars Matt følgende britiske glose: Now p*ss off will you?

Han hadde da hørt skrekkslagen på at Matt listet opp ingrediensene i retten han akkurat hadde presentert. Blant annet hadde han brukt kamskjell, kaviar, hvit sjokolade, vaktelegg, limeskall og kapers.

Lurte deltakerne
Frykten hans så ut til å bli bekreftet da han løftet en gaffel av retten opp og studerte den før han lot smaksløkene overta.

Han skal deretter ha sperret opp øynene før han vrengte magen i den første søppelbøtten han fant. Der spydde han ut maten han akkurat hadde spist.

Gordon Ramsay startet for øvrig årets sesong med å kle seg ut med parykk og ansiktsmaske. Han opptrådte en stund som en av deltakerne, og fikk med seg hva de mente om han før han kastet parykken. Noe som ikke var helt gunstig for dem som var mest spydige i sine omtaler av han.

Vinneren av årets sesong blir kjøkkensjef for Ramsays nye restaurant i Los Angeles. Den får navnet «London».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere