RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Morten Karlsen (mediehuset Nettavisen).

Her står det bom stille

Sist oppdatert:
Nå er påskekøen i gang på E6 i retning sørover.

Første påskedag er tradisjonelt den store hjemreisedagen i Sør-Norge. I tillegg er det meldt dårlig vær andre påskedag, noe som trolig vil føre til at flere velger å reise hjem på søndagen.

Allerede klokken 13.00 søndag ettermiddag er det stor kø på E6 i retning sørover.

- Nå er påsketrafikken i gang. Det er saktegående kø på E6 hvor det har tettet seg fra Tangen og sørover, sier vaktoperatør ved Statens vegvesen, Therese Thowsen, til Nettavisen.

- Riksvei 3 er stengt av for trafikk fra Østerdalen, men man kan kjøre via fylkesvei 24 til Skarnes. Fra Skarnes kan du kjøre ut på riksvei 2, og da kommer du ut igjen på E6 ved Kløfta, sier Thowsen.

Statens vegvesen har oppfordret bilistene til å reise tidlig på dagen eller sent om kvelden om de ønsker å unngå kø. Følgende veier i Sør-Norge har stor sjanse for kødannelser: E6 fra Hamar til Oslo, E18 fra Sørlandet til Oslo, riksvei 7 fra Hallingdal, E16 fra Hønefoss til Sørlandet og riksvei 3 fra Østerdalen.

Her kan du følge med på trafikkmeldingene til Statens vegvesen.

Det er spesielt på østlandsområdet at det er store utfordringer, og Statens vegvesen har gått ut med forslag til alternative kjøreruter slik at veinettet kan utnyttes bedre. Les: HER ER VEIENE DU BØR STYRE UNNA

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere