Fredag ble to intetanende skikjørere utsatt for det som må kunne kalles en kalddusj, da de satt fast i en skiheis i et skianlegg i Nord-Carolina.

Selve skianlegget der hendelsen fant sted, heter Beech Mountain.

Ifølge mannen som filmet hendelsen, hadde akkurat en skikjører kjørt på en hydrant som stod rett under skiheisen, noe som førte til at den gikk lekk – og sprutet vann flere meter opp i været. Personen som kolliderte med hydranten kom ikke til skade.

Les også: Den dramatiske videoen går viralt: - For guds skyld, ikke snu deg!

– Forferdelig

I flere minutter stod vannspruten direkte på skikjørerne i skiheisen, før man omsider fikk fart på heisen slik at heisvognen ikke lenger stod direkte i vannspruten fra hydranten.

– Forferdelig dag i Beech Mountain. Jeg ber for de som var involvert. Dette skulle aldri ha skjedd, skriver Tim Williams, som var en av de som filmet ulykken fra bakken på Facebook.

– Her har sikkerheten blitt neglisjert. De skrudde ikke av vannet eller stoppet heisen, skriver han videre.

– Uheldig situasjon

ABC15 News får opplyst av ledelsen ved skianlegget at hendelsen ble håndtert raskt og på en trygg måte av deres ansatte, og at de som ble rammet fikk rask hjelp til å komme seg ned.

– Vi tror alle er ok etter den uheldige situasjonen. Øvrig opplegg i skianlegget vil gå som planlagt i tiden fremover, heter det i en uttalelse fra Beech Mountain ski resort.

De to skikjørerne ble fraktet til sykehus etter hendelsen. Skadeomfang på disse er ikke kjent, men det skal ikke dreie seg om livstruende skader.