RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her svidde kunden av 21.400 kroner

Her, inne på strippeklubben Money Talks, svidde kunden av 21.400 kroner på to timer.
Her, inne på strippeklubben Money Talks, svidde kunden av 21.400 kroner på to timer. Foto: Erik Holsvik (Rogalands Avis)
Sist oppdatert:
Nå klager han utestedet inn for brudd på skjenkereglene

Strippeklubben Money Talks i Sandnes er klagd inn for brudd på skjenkereglene etter at de lot en kunde tømme sparekontoen sin hos dem på to timer.

Sandnes-ordfører Stanley Wirak (Ap) krever ifølge Stavanger Aftenblad en forklaring fra den blant lokalpolitikere uglesette strippeklubben.

Etter en fuktig runde på byen i Stavanger og Sandnes fredag 7. februar havnet en kunde på Money Talks, der han i løpet av to timer svidde av 21.400 kroner på champagne og selskap av en håndfull av de kvinnelig ansatte på stedet. Så var lønns- og sparekontoen tom.

Han har nå klaget utestedet inn for brudd på skjenkereglene, ettersom det kan dokumenteres og bekreftes at han var overstadig beruset da han ble sluppet inn på utestedet. Innehaver Osman Uzun på Money Talks avviser at kunden var synlig beruset og nekter å betale pengene tilbake.

Sandnes kommune og Money Talks møtes for øvrig i retten i august, da fordi klubben har saksøkt kommunen for usaklig forskjellsbehandling. Sandnes kommune behandler denne uka et forslag om å nekte skjenkebevilling til steder som har stripping, erotisk dans, toppløsservering eller lignende. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere