*Nettavisen* Nyheter.

Her svimer han av

Foto: (TV3)

Varmen og slitet slår ut Robinson-deltagerne - se klipp!

28.11.09 09:33

(SIDE2): Den til tider tøffe konkurransen i tillegg til lite mat fører til at flere av deltagerne i «Robinsonekspedisjonen» går overende i heten.

Se klipp nede i saken!

Ingen mat
Christian Flotvik (22), som er en av de tre i semifinalen, har både skadet seg kraftig i en av kampene og gått rett over ende på i stranda.

- Å, nå ble jeg svimmel, sier Christian og segner om.

22-åringen forteller til Side2 at han trodde han hadde vært borte lenge og skjønte ingenting da han våknet igjen.

- Jeg hadde aldri besvimt før, det var en veldig spesiell følelse. Jeg besvimte faktisk to ganger i den perioden der, det var rundt tiden da François gjemte tennstålet og vi ikke spiste på nesten en uke. Så da reagerer vel kroppen bare sånn, sier han til Side2.

Se klipp under!

HTML EMBED
video_embed(12893,1);

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Ingen hjelp
Han synes det var drøyt av François å holde tennstålet gjemt, når han så hvor mye de andre slet med mat og faktisk besvimte av utmattelse.

Klikk på bildet for å forstørre.

Varmen kombinert med seks dager uten noe annen næring enn litt kokos gjorde sitt til at han falt om. Hjelp fikk han heller ikke, annet enn litt vann og råd om å ta en svømmetur.

- Sandra fikk heller ikke noe hjelp da hun svimte av. Ingen frukt eller noe, selv om legene da var til stede. Sandra måtte finne seg i å stå lenket til lagkameratene selv om hun ble så dårlig. Men litt ekstremt skal det vel være, det er jo tross alt Robinson, sier Sandefjord-gutten.

Legeteamet var kun på plass under konkurranser, men ellers tok det cirka tjue minutter før de var på øya hvis noe skjedde.

Christian fikk hjelp da han falt under balanseringen, da han skadet beinet kraftig.

- Arret er et minne livet. Det kan jeg ta fram på fest og sånt, ler han.

Flørt i kulissene
På søndag er det duket for en litt spesiell Robinson-episode der det for første gang vises bak scenen-klipp og hemmeligheter i kulisessen vi ikke har sett i realityserien.

Christian synes det er gøy at de viser litt om hvordan det faktisk foregår, slik at folk kan få det rette inntrykket.

- Det skjedde så utrolig mye som ikke kommer fram. Det en ser i en episode er 72 timer redusert til én, så det sier seg selv at utenom at vi kjedet oss voldsomt til tider, så var det også mye moro som foregikk i kulissene, forteller han.

Denne uken kom det blant annet fram at Katherine Pehrsson (25) og Kristoffer Karthum (26), som røyk ut i forrige episode, hadde en aldri så liten flørt på stranda...

Les mer her:Hemmelig Robinson-flørt

«Robinsonekspedisjonen» ser du søndager klokken 20.00 på TV3.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag