Gå til sidens hovedinnhold

Her tar 18-åringen Botox

- Jeg vil se fresh ut på TV, har angivelig Charice Pempengco sagt.

(SIDE2:) Den filippinske sangstjernen ble verdenskjent etter at et klipp hvor hun synger «And I'm Telling You I am Not Going» ble lagt ut på YouTube.

Hun har gjestet Ellen DeGeneres TV-show, og Oprah Winfrey har omtalt henne som den mest talentfulle jenta i hele verden.

Charice Pempengco har allerede rukket å gi ut tre album, sist ut er «Charice» som kom i mai i år.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Ville bli strammere?
Men nå er det mer enn musikken tenåringen får oppmerksomhet for. Hun forbereder seg til en rolle i den populære amerikanske TV-serien «Glee», og i den forbindelse har hun angivelig tatt Botox og en anti aging-behandling.

Den plastiske kirurgen som utførte behandlingen sier at intensjonen var å gjøre Charises runde ansikt strammere, skriver SplashNews.

Charise sier selv at hun føler et enormt press for å gjøre et godt førsteinntrykk på «Glee», og har uttalt om behandlingen:

- Jeg vil se fresh ut på TV.

Avviser rynkebehandling
Mandag avviste imidlertid sangerens talsperson at Botox-injeksjonen har noe å gjøre med at hun vil se bra ut på TV.

Talspersonen understreker at inngrepet ble gjort fordi Charice har problemer med kjeven.

- Du har sett ansiktet hennes, det er rynkefritt, så hun trenger det ikke av kosmetiske årsaker. The Glee-folkene er henrykt over hvordan hun ser ut, noe som er en av grunnen til at hun fikk rollen.

Ikke uvanlig
For kort tid siden skrev Side2 om at stadig flere ungdommer i USA tyr til Botox. Unge vil ikke lenger vente på at rynkene kommer, før de velger å gjøre noe mot problemet. Amerikansk kirurg mener det er blitt en trend.

Her hjemme tar ikke unge jenter Botox-behandling. De fleste som tar rynkebehandling er i slutten av 20-årene og oppover.

Les mer: Tenåringer tar Botox

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene