Her tar Hogan hevn

Foto: TitoMedia.com.au / Splash News (TitoMedia.com.au / Splash News)

Ric Flair «angrep» Hulk Hogan med belte. I ringen fikk han svi.

23.11.09 11:28

(SIDE2): Sist uke måtte Hulk Hogan forlate en pressekonferanse i Australia fordi fivalen Ric Flair gikk til angrep på ham med et belte. Hogan forlot arrangementet blodig og sa at det hele ikke var meningen og at han ble alvorlig skadet. Men det hele var selvsagt iscenesatt og et PR-stunt for å promotere turneen «Hulkmania».

Bakgrunn: Angrep Hogan med belte

I Melbourne fikk Hogan uansett slått tilbake. Med sitt bleika hår og fargerike wrestlingantrekk viste Hogan at han fremdeles er kongen i ringen. Denne gangen ble det Flair som fikk «gjennomgå».

Avhengig av å bryte
Etter et lengre opphold og en rekke operasjoner er Hogan tilbake i ringen for fullt. Den 56 år gamle bryteren sier han er avhengig av å drive med wrestling .

- De fleste er avhengige av noe, for noen er det iskrem, for andre er det øl, men jeg er avgengig av bryting,sier han til The West Australian.

- Når jeg kommer inn i ringen føles det som om jeg hopper fra toppen av det høyeste fjellet i verden og er fri. Når jeg er i ringen behvøver jeg ikke bekymre meg for juridiske problemer, personlige problemer, ekskoner eller fandre ting. Jeg er fri. Jeg elsker energien av folket og den fysiske siden av bryting. Det er som et rusmiddel, fortsetter Hogan.

Han er kanskje mest kjent her hjemme gjennom realityserien «Hogan Knows Best» som sendes på MTV. TV-serien følger dagliglivet til Hogan, hans ekskone Linda og deres barn Brooke og Nick.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.