RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
AVSKJEDSKLEM: Her tar Jens Stoltenberg farvel med faren Thorvald Stoltenberg før han drar til Brussel og sin nye jobb som NATO-sjef.
AVSKJEDSKLEM: Her tar Jens Stoltenberg farvel med faren Thorvald Stoltenberg før han drar til Brussel og sin nye jobb som NATO-sjef. (facebook.com/jensstoltenberg)

Her tar Stoltenberg farvel

La ut rørende bilde på Facebook før avreise til Brussel.

- Vi sees snart igjen. Klar for nytt oppdrag og livet i Brussel, skriver tidligere statsminister Jens Stoltenberg på Facebook.

Teksten er skrevet under et bilde av Stoltenberg og faren Thorvald, hvor de to gir hverandre en klem. 

Får lykkeønskninger
Stoltenbergs rørende avskjed med faren spres nå på sosiale medier, og mange har kommet med lykkeønskninger til den påtroppende generalsekretæren i NATO.

Onsdag tiltrer han som NATO-sjef, og flytter med kona Ingrid til Belgias hovedstad Brussel.

152 personer har til nå delt bildet, som ble lagt ut på Stoltenbergs Facebook-profil mandag morgen. 25.500 personer har også trykket liker på bildet.

«Dette bilde gikk rett inn i hjertet hos meg.. Det aller verste jeg vet er avskjeder og jeg kan føle den kombinasjonen av følelser bildet viser.. Glede og kanskje litt sommerfugler i magen over hva som skal komme og sterk vemod fordi det blir en stund til neste gang man sees.. Lykke til i Brussel!», kommenterer en under bildet.

«Lykke til, Jens, i en av verdens mest krevende jobber!! Er det noen som mestrer den, er det deg!! Nydelig bilde av deg og pappaen din.», skriver en annen.

Hemmelig ukeplan
Fra onsdag har Stoltenberg sin arbeidsplass blant båndstriper og uniformsstjerner på NATO-hovedkvarteret i Brussel. «Ingen hemmeligstemplede samtaler her», lyder beskjeden i kafeteriaer og korridorer, og også generalsekretærens ukeplan er unntatt offentligheten.

Selv ser Stoltenberg for seg en hverdag der den ene arbeidsdagen ligner lite på den neste.

– En normal uke vil være at jeg er et par– tre dager i Brussel og jobber med NATO-ting og leder møter der, mens jeg den andre halvparten av uka gjerne reiser, sier Stoltenberg til NTB.

– Det er masse reiser til de 28 medlemslandene. De aller fleste i Europa, men også til USA og Canada. Det blir også reiser til partnerland og andre land, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere