RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her triller kjendis- pappaene

Sist oppdatert:
Matthew McConaughey og Ethan Hawke synes det er helt greit å trille babyvogn.

(SIDE2:) Tidligere i juli uttalte investor Jan Haudeman Andersen at han synes å trille barnevogn var feminint. Men det er tydeligvis ikke for femi for hollywoodstjernene, hvorav en er tildelt tittelen verdens mest sexy mann.

Matthew McConaughey (38) ble nylig pappa til lille Levi. Det er han og kjærestens første barn.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Alltid pappadrøm
- Jeg har alltid ønsket å bringe et barn til verden og nå er jeg helt klar for å starte mitt nye liv, har McConaughey sagt i forbindelse med fødselen. Moren til barnet er hans 24 år gamle modellkjæreste, Camila Alves, fra Brasil. Paret og lille Levi har vært observert både på stranden og på tur rundt i nabolaget i Malibu i morgentimene.

McConaughey eier også et hus i Texas.

En annen som i helgen viste seg med sitt nye barn, var Ethan Hawke. Hawke, som tidligere var gift med Uma Thurman og har to barn med henne, giftet seg på nytt med sin gravide kjæreste nylig.

- Viktigste i mitt liv
Lille Clementine Jane kom til verden en måned etter at Hawke og Ryan Shawhughes giftet seg. Hun var tidligere barnepike for hans barn med Thurman.

- Barna er det viktigste i mitt liv. Farsrollen er den eneste rollen som jeg vil anse som mitt livs store feilgrep om noe skulle gå galt, har Hawke sagt.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere