RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TVNorge)

Her tryner han skikkelig

Sist oppdatert:
Frikortkonkurransen i «71° nord» tar helt av.

(SIDE2): Sykling i bratt nedoverbakke og ulendt terreng kan være en utfordring for noen og hver, og det er nettopp dette som står på plakaten for deltakerne i «71° nord» kjemper om i den tøffe frikortkonkurransen i mandagens episode. Men det går alt annet enn enkelt for seg.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Skader seg
Downhillsykling er ikke en ufarlig sport, og det blir ekstra dramatisk når Jan Tore Richenberg (40) suser nedover fjellsiden.

Han sykler i ritt med Tarjei Gautefall Nicolaisen (26) og Hallgeir Lundemo (41)

Jan Tore mister balansen på sykkelen og snurrer rundt flere ganger nedover veien og havner med nesa ned i grøftekanten. Tarjei som sykler foran hekter også foten inni hjulet på Jan Tores sykkel. Men ingen av deltakerne ble skadd.

- Fy faen, jeg trynet! Jeg ga alt og krasja rett i Tarjei, sier Jan Tore liggende på bakken etter den harde sykkelturen.

Seiletur
Men før det er klart for frikortkonkurrasen skal de ni gjenværende seile rundt Stadt. Gruppen blir delt opp i to – syv går om bord i en seilbåt, mens to stykker må bli værende på land. De to på land skal ved hjelp av morse eller semafor gi seilbåten beskjed om hvor den skal dra. Det blir et kappløp med tiden.

I forrige episode var det førstemann ut - og det ble 21-åringen Jørgen Aamodt som måtte reise hjem og denne episoden er det nok en deltaker som må takke for seg. Da Jørgen forlot kappløpet forrige uke valgte han kjæresten sin Kristin Bøgeberg Jonsson (21) som leder - og hun skal dele ut minuspoeng og plusspoeng til deltakerne.

Hvem det blir som må forlate «71° nord» ser dupå TVNorge mandag klokken 20.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere