*Nettavisen* Nyheter.

Herlig sommermote

Foto: (Ellos/Nelly.com/Vila)

Lekre kjoler til strandkos eller grilling i parken.

(SIDE2:) Det er sommer, sol og tid for å slappe av i parken eller på stranden.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Behagelig og praktisk
Finnes det noe bedre enn å våkne opp til blå himmel, strålende sol og bare slenge på seg en nydelig kjole og et par sandaler? For sommeren betyr lette klær som skal la solen slippe til på huden. Og enten om du har lagt din elsk på flipflops eller kilehæl, så lar du tærne få lufte seg i den herlige sommertemperaturen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Mange bruker sommerdagene til å ligge på det grønne gresset i parken eller kanskje på et skjær i sjøen. Da er det deilig å kunne ta på seg en bikini med en sommerkjole over når du går hjemmefra om morgenen. Blant årets sommermoter kan alle finne noe de liker. Enten om du liker den lange maxikjolen, de korte, søte sommerkjolene, høy eller lav hæl, gullsmykker eller pastellfarger, ensfargede plagg eller mønsterkrasj - her er det bare å velge og vrake blant trendene.

Tilbehør
Smykker i gull ser ekstra bra ut til sommerbrun hud. Men i år preger også knallfarger årets accessories. Fargerike klokker har blitt noe av det mest trendy du kan gå med. Men husk å begrense tilbehøret slik at det ikke blir for voldsomt og for mye. En sommerhatt er også noe du burde skaffe deg. Dette moteriktige hodeplagget skjermer deg også for solen om du skulle trenge en pause fra sol i ansiktet mens du er utendørs.

LES OGSÅ: Komfortabel trend

Ulike prisklasser
Både kjoler, sko og smykker er å finne i ulike prisklasser. Men du trenger ikke å lete deg ihjel for å finne den lekreste sommerkjolen for under hundrelappen. Mange av butikkene har også sommersalg i disse dager. På salgsstativene henger det mange nydelige kjoler og topper, så her kan du gjøre gode kjøp.

Det skal ikke mye til for å se bra ut i parken eller andre steder i sommer. Bli inspirert av bildene, og husk at naturlig makeup til antrekket gir deg den beste sommerlooken.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

3496

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.