RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hermanrud snur i synet på Oslo Børs

Sist oppdatert:
Sjefstrateg Peter Hermanrud snur i sitt syn på Oslo Børs frem til jul. - Risikoen for et kraftig kursfall er større enn vanlig, sier han
Hermanrud har i lengre tid vært klart optimistisk til utviklingen på Oslo Børs fremover. Nå mener han at markedet har gått nok opp.

- Her i Norge har det gått så mye bedre enn på internasjonale børser. Etter den ekstreme veksten i verdensøkonomien den siste tiden, ville det ikke være unaturlig at markedet vil normalisere seg ved en korreksjon frem mot jul, sier Hermanrud til Dagens Næringsliv.

Han sier videre at et fall i oljeprisen, ned mot 40 dollar pr. fat fra dagens over 50 dollar, vil føre til et børsfall for Oslo Børs.

- Vi tror veksten vil fortsette etter denne eventuelle nedgangen, og vi opprettholder vårt syn på at hovedindeksen vil være oppe i 250 til 260 poeng neste sommer, sier Hermanrud til Dagens Næringsliv

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere