RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hermansen sier ja til styreomveltning

Sist oppdatert:
Tidligere Telenor-sjef, Tormod Hermansen, mener det er naturlig at regjeringen skifter ut styremedlemmer i statseide selskaper.
SV og LO vil bytte ut styremedlemmer i statseide selskaper for å får mer samfunnsansvar og mindre markedstenkning inn i styrene.

Dagsavisen snakket tidligere i uken med en rekke LO-topper, som krever at regjeringen bruker generalforsamlingene utover våren til å skifte ut styrerepresentanter i selskaper staten eier helt eller delvis. Det har vakt oppsikt, men ikke alle er like irritert. Tidligere Telenor-sjef Tormod Hermansen reagerer ikke på at SV og LO krever utskiftning.

- jeg er selv blitt skiftet ut i styrer av borgerlige regjeringer fordi man sannsynligvis mente statens interesser ble bedre ivaretatt av andre enn meg. Det må man bare finne seg i, sier Tormod Hermansen til Dagens Næringsliv.

Han mener det ikke er unaturlig at det skjer en justering av kursen og endringer i systemene og at det å endre styrerepresentanter ikke er noe å blande seg inn i.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere