RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herpet åtte biler

Sist oppdatert:
To unge menn skal ha gått amok med kniv på parkerte biler i Bergen sentrum i natt. Åtte biler har fått skåret opp dekkene.

Av en eller annen grunn gikk de to mennene på 20 og 21 år løs på bildekkene natt til onsdag. Politiet fikk melding om skadeverket i 03-tiden da de to ble observert i aksjon i Fosswinckelsgate. Politipatruljen rykket ut og ikke lenge etter var de to pågrepet. De sitter nå i fengslig forvaring på Bergen sentrum politistasjon og vil bli avhørt om bilstikkingen i løpet av dagen.

- Flere vil få seg en overraskelse i løpet av morgenen. Vi har ikke fått varslet alle bileierne, men vi vil informere om at vi i alle fall har pågrepet de antatte gjerningsmennene, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Ragnar Lyssand til iBergen.no.

De to arresterte mennene er fra en av Bergens nabokommuner, og skal være kjenninger av politiet. Da de ble pågrepet skal de ikke ha vært beruset.

- Nei, vi vet ikke helt hvorfor de gjorde det. De vil få anledning til å oppklare det under avhør i dag, sier Lyssand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere