RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Herr Eselpenis

Sist oppdatert:
Bare fantasien setter grenser for hva en kjendis kan finne på å kalle seg selv. Se den utrolige listen.

(SIDE2): Det er særlig når stjernene sjekker inn på hotell at falske navn tas i bruk. Svenske Expressen har kartlagt kjendisenes mange alias.

Johnny Depp er en av dem som virkelig vet å ta for seg av forskjellige personalia. I flere år var han husløs og benyttet flere hotell som hjem. Det var da han kom opp med navn som Mr Donkeypenis, Oprah Noodlemantra, Santa Del Vecchio og The Reverend Something or Other.

Harry Bollocks er egentlig Ozzy Osbourne. Dette er i alle fall hans vanligste pseudonym.

I desember 1970 ville Elvis bli FBI-agent og skrev et brev til president Nixon. Her fortalte han at han bodde på Washington Hotel under navnet Jon Burrows. Dagen etter traff de hverandre.

Jennifer Aniston ble dumpet av Brad Pitt til fordel for hans motspiller i filmen «Mr & Mrs Smith». Men fortsatt sjekker Aniston inn på hotell som Mrs Smith.

Tom Cruise liker navnet Ray Ferrier. Kanskje ikke så rart siden filmstjernen siden han spiller nettopp denne rollen i «Klodenes kamp». Cruise har i en årrekke brukt navnet på sin siste rollefigur under nattlige visitter på hotell.

På slutten av 50-tallet dukket privatdetektiven Peter Gunn opp på TV. I dag er dette en kultserie og navnet brukte Eminem blant annet under sin Australia-turné i 2001.

Ingenting å si på selvironien til trommeslageren Tommy Lee. Når han turnerte med Mötley Crüe på slutten av 90-tallet og Pamela Anderson kom for å hilse på bestilte han rom under navnet Mr A. Hole for å få være i fred.

På 80- og 90-tallet var Madonna både popdronning og sexsymbol. Når hun bodde på hotell kalte hun seg Sugar Kane. Navnet var hentet fra Marilyn Monroes rolle i filmen «Some Like It Hot» fra 1959.

Da kjæresten Hugh Grant ble tatt med en prostituert i Los Angeles greide Elizabeth Hurley å holde seg unna rampelyset. Hun hadde gjemt seg på et hotell under navnet Rebecca de Winter. Et pseudonym som er hentet fra Hitchcocks thriller «Rebecca».

Her er noen flere alias:

Don Corleone - Billy Joel.

Bobo Latrine og Sir Brian Bigbum – Sir Elton John.

Mr Parker - Prins Charles.

J C Penney – Bono.

Paul Ramon - Paul McCartney.

John Smith - Mick Jagger.

Michael Stipe - Marilyn Manson

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere