*Nettavisen* Nyheter.

Hertuginne Kate runder 30

London (NTB): Catherine, hertuginnen av Cambridge, fyller 30 år mandag. Den britiske kongefamiliens ferskeste medlem har så langt gjort en utmerket jobb, synes britiske hoffreportere.

Hertuginnen er svært populær blant rojalistiske briter, som fortsatt omtaler henne som Kate.

Men hun har ikke hatt så mange offentlige oppgaver etter at hun giftet seg med prins William i april i fjor. Også fødselsdagen feires privat, opplyser hoffet.

Paret holder en lav profil i sitt leide hus på Anglesey i Wales, der prinsen tjenestegjør som pilot på et redningshelikopter. Kate på sin side har ifølge britiske medier benyttet den siste tiden til å gå gjennom bunken av veldedige organisasjoner som ønsker at hun skal være deres høye beskytter.

Paret er imidlertid av og til i London. Sist nå på søndag, da de deltok på premieren til Steven Spielbergs siste film «War Horse».

Men alle som den siste tiden har spekulert på om det muligens er en familieforøkelse på gang etter at Kate før jul visstnok ble observert mens hun hyppig strøk seg på magen, kunne skuffet konstatere at hertuginnen fortsatt var like sylslank rundt midjen. (©NTB) (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.