RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Het sommer i metall

Skal vi tro de internasjonale designerne, blir moten for sommeren 2007 metallisk.

(SIDE2): Metalliske farger er en av sommerens store slagere. Designerne gir ikke slipp på trenden, som holder seg langt utover neste sommer. Under motuken i Barcelona denne uken, gikk det for det meste i metall.

Se lekker bildespesial lenger nede.

Het metall
Flere av de de store designerne viste metalliske farger i sine kolleksjoner for neste sommer. Trenden er stor allerede denne sommeren, og vil vare godt ut på høsten. For høst/vinter kolleksjonene vil det bli mye gull blandet med brokade, som sett hos den spanske designeren Miguel Palacio og italienske Valentino.

Bademote
Badedrakter i metalliske farger var spesielt å se i kolleksjonen til Bambi under moteuken i Barcelona. Skal vi tro prognosene for neste sommer, skal det skal være lukseriøst og lekkert på stranden.

Kult tilbehør
Det er også håp for deg som synes trenden kan være litt voldsom. Lekkert tilbehør i metall kan du finne i mange av kjedebutikkene akkurat nå. Både vesker og sko i metall er hot. I tillegg er det en god investering, siden trenden kommer igjen neste sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere