RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hetser Per Sundnes

Foto: Bjørgli&Bergersen (TV 2)
Sist oppdatert:
Jostein Pedersen refser monarkiet, NRK og Per Sundnes.

(SIDE2): Den tidligere Melodi Grand Prix-kommentatoren Jostein Pedersen sier sine lite hyggelige meninger om blant andre Per Sundnes og hans klesvaner på bloggen sin under temaet «Per Sundnes-vitser og Per Sundnes og pels», melder Dagbladet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Mine Per Sundnes-vitser går bra fra Trondheim og nordover. Sørover vet de ikke hvem han er, skriver Pedersen på bloggen josteinp.com.

- Jeg avskyr folk som går i pels. Selv bor jeg i et land der pelsoppdrett er totalforbudt, men slik er det jo ikke i Norge. Pels i våre dager er unødvendig for å holde varmen, og det er vel hensikten? Hvis noen bærer pels for skjønnheten har de usedvanlig dårlig smak, skriver han videre.

- Avskaff NRK
Pedersen, som i fjor ble vraket som MGP-kommentator stopper ikke der. I neste avsnitt lar han det gå ut over monarkiet og NRK.

- Jeg mener: virkelig sensasjonelt dårlig smak! Så vidt jeg vet er det bare tre offentlige personer i Norge som i dumskap bruker pels: Per Sundnes og dronning Sonja. Og prinsesse Ragnhild på en usedvanlig dårlig dag der bakfylla henger som tunge skyer over hennes vennlige, menneskevarme smil. Det er så flott atte! Da er hun akkurat like delikat som Per Sundnes i de fantastiske Adresse Beograd- programmene. Det er da en sukker: avskaff NRK og monarkiet NÅ! NÅ!

Per Sundnes uttaler til Dagbladet at han synes det er leit at Pedersen oppfører seg slik overfor ham og sin tidligere arbeidsgiver NRK.

- Det han skriver på bloggen høres noe merkelig ut. Men jeg kjenner ikke til alt, sier Sundnes.

Maria er videre
Tirsdag gikk Norge videre i årets Melodi Grand Prix. Både Mira Craig, som er låtskriver, og Maria Haukaas Storeng satte i kraftige gledeshyl da de forsto at de får æren av å avrunde finalesendingen.

LES HELE SAKEN: Norge i finalen!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere