*Nettavisen* Nyheter.

Hevder Hollande har hatt forhold på si i to år

Paris (NTB): Ifølge det franske kjendisbladet Closer har forholdet mellom president François Hollande og skuespilleren Julie Gayet pågått i to år.

17.01.14 13:58

Closer beskriver forholdet som turbulent, og at det angivelig har pågått helt siden Hollandes presidentvalgkamp for to år siden.

Den britiske avisen Daily Mail har blant annet lagt ut et bilde fra et valgkamparrangement i 2012 der Hollandes tre kvinner, ekssamboer og tidligere presidentkandidat Ségoléne Royal, samboer Valérie Trierweiler og elskerinne Julie Gayet alle befinner seg mindre enn to meter fra Hollande samtidig.

Closer skriver blant annet at den franske presidenten brukte en annen leilighet vest i Paris der han hadde stevnemøter med den 41 år gamle skuespilleren, og de skal også ha reist på flere helgeturer sammen til Sør-Frankrike, ifølge BBC.

Ved ett tilfelle skal Hollande også ha kommet med en rekke unnskyldninger til samboeren Valérie Trierweiler for å slippe unna en ferietur med henne til Hellas slik at han i stedet kunne reise til Korsika med Gayet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.