«Gikk forbi det sikreste tegnet på at 17. mai er over og døpingen er begynt,» skal Jette Christensen ha skrevet da hun delte bildet på Instagram-profilen sin. Christensen har i skrivende stund 2440 følgere og åpen profil.

Bergens Tidende har vært i kontakt med flere eksperter som reagerer på bildet. En av de er Ingrid Rogstad som har skrevet masteroppgave om «Politisk kommunikasjon i et nytt medielandskap», hun mener det er uheldig at Christensen publiserte bildet.

Christensen er veldig aktiv på sosiale medier og det er ikke første gang hun har fått spørsmål om det hun har publisert.

Les også: Spøkte om kongelig bestikk-tyveri på blogg

Bildet er nå fjernet fra profilen hennes, men Bergens Tidende skriver at bildet var «av en mann som står på en mur med godt grep om understellet og som tilsynelatende skal urinere. Bildet er ikke sladdet, og det ligger også data i bildet som viser hvor det er tatt.»

Christensen sier til Bergens Tidende at hun ikke så noen penis på bildet, kun en hånd.

- Jeg så en person fra veien som sto i den posituren, og så bare hånden hans, og ikke fjeset. Det var ment som en kommentar til skipsdåpen i Bergen og hele salget av 17. mai. Det var ikke ment for å støte noen som helst, svarer Christensen på spørsmål om hvorfor hun la ut bildet.