*Nettavisen* Nyheter.

Hevder sønnen spiste brukt kondom på McDonalds

Foto: KAREN BLEIER (Scanpix)

Saksøker for 50.000 dollar.

Denne saken føyer seg inn i rekken av merkelige, amerikanske søksmål. Anishi Spencer har saksøkt McDonalds etter at hun hadde med seg sønnene sine på 2 og 3 år til en restaurant i Chicago, 4. Februar i fjor.

I restaurantens lekerom fant guttene en brukt kondom, som eldstemann puttet i munnen og svelget. Senere skal han ha hostet opp biter av kondomet, hevder hun i søksmålet, ifølge Chicago Sun Times.

Begge to måtte sendes til legen etter hendelsen. Hvorfor yngstemann måtte til legen, vites ikke.

Krever 50.000 dollar
I søksmålet anklages McDonalds for ikke å være oppmerksomme på «usømmelige aktiviteter» i restaurantens lekerom, for manglende overvåkingskameraer og dårlig renhold.

Tobarnsmoren krever 50.000 dollar for kostnader hun mener kom som følge av barnas tur til legen.

Sjefen ved den lokale McDonalds-restauranten hvor hendelsen skal ha skjedd, sier til Huffington Post at hun ikke husker om hun jobbet på det aktuelle tidspunktet og ville ikke gi ytterligere kommentarer.

- Det er vår høyeste prioritet å tilby trygge og rene omgivelser. Denne restauranten er intet unntak. Vi tar slike saker seriøst og undersøker de nærmere for å samle riktig fakta. Da søksmålet kom hadde vi ikke gjort ferdig undersøkelsene og vi har ikke fått det aktuelle objektet (kondomet. journ. anm) for undersøkelser. Dette er bare påstander og vi advarer mot å trekke forhastede konklusjoner uten å sitte med fakta, sier McDonalkds i en uttalelse.

Flere saker
McDonalds har vært gjenstand for en rekke uheldige hendelser det siste året. I februar måtte en kvinne i Kina innlegges på sykehus etter at hun hadde fått vaskemiddel i stedet for Cola .

I oktober i fjor opplevde en kvinne i Oklahoma å skjære seg i tungen da hun angivelig oppdaget plastbiter skarpe som barberblad i en McDonalds-kjeks.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.