RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder VG driver svertekampanje

Sist oppdatert:
Egil Olsen hevder VG driver en svertekampanje mot ham og at de er ute etter å såre ham. - Jeg synes Drillo viser at han har vanskelig for å diskutere fotball uten å ta det personlig, sier avisens nyhetsredaktør Hans-Christian Vadseth.

- Ganske mange har ringt meg i dag og spurt hvorfor VG er ute etter meg hele tida, sier Egil "Drillo" Olsen til Dagbladet.

Han hevder overfor avisen at han får vondt i magen og blir kvalm hver gang VG ringer, fordi han vet at det neste dag kommer noe dritt om ham i avisen. Ifølge Olsen er VG ute etter ham.

- Ja, jeg tar det personlig. Særlig nå når jeg er sjuk og litt dårlig. De er ute etter å såre meg, og det klarer de, sier han.

Olsen viser blant annet til to oppslag den siste tiden. Mandag skrev VG i et intervju at "Drillo gir Semb halve skylda" for den såkalte Drillo-fotballens fravær. I går kom et nytt oppslag om den tidligere landslagstreneren der VG skriver at Olsen meldte seg ut av Fotballforbundets toppfotballkomité i protest mot at komitéleder og Strømsgodset-trener Vidar Davidsen, noe Olsen avviser.

- VG driver en svertekampanje mot meg, sier Drillo til Dagbladet.

Overfor Dagbladet avviser VGs nyhetsredaktør Hans-Christian Vadseth kritikken.

- VG driver ingen kampanje mot Egil Olsen, men vi har våget å utfordre ham på kommentatorplass når det gjelder fotballfilosofien og den hersketeknikken han har bedrevet i fotballdebatten. Og når vi gjør det, så registrerer jeg at han tyr til konspirasjonsteorier som det ikke er dekning for.

- Jeg beklager om det er sånn at vi har plaget Drillo mens han har hatt vondt i ankelen sin, men jeg antar at han som en voksen mann sier fra om han har det så vondt at han ikke vil snakke med VG.

Vadseth mener at Drillo med dette avslører seg sjøl.

- Jeg synes Drillo viser at han har vanskelig for å diskutere fotball uten å ta det personlig. Det faktum at han har trukket seg fra topptrenerkomiteen fordi han ikke liker Vidar Davidsens fotballfilosofi, er et bevis på at dette er en reaksjonsform han bruker også overfor andre enn VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere