RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hever Frontline-estimater

Sist oppdatert:
Meglerhuset Fearnley Fonds hever sine 2003-estimater, og øker samtidig sitt kortsiktige kursmål på Frontline fra 70 til 80 kroner. "Just count the cash" - det er rådet fra Fearnley
Meglerhuset Fearnley Fonds opprettholder sin kjøpsanbefaling på Frontline i en analyse oppdatering utsendt tirsdag morgen.

Fearnley oppjusterer nå sitt resultatestimat for 2003 fra 1,70 dollar pr. aksje til 2,70 dollar, og viser til det sterke spotmarkedet og utsiktene til at det vil holde seg sterkt ut kvartalet. Samtidig oppjusteres 2002-estimatet fra 0,50 dollar til 0,80 dollar, som følge av den sterke inntjening på slutten av året samt reversering av kurstapene på equity swap-avtalen med Bank of Nova Scotia.

Meglerhuset oppfordrer investorene til å følge den dramatiske formuesoppbygging som finner sted i Frontline for øyeblikket.

Analytikerne i Fearnley mener at den neste kurstriggeren kan bli lasteprogrammene for februar, og det vises til at det kun er syv ledige VLCC'er i Gulfen de neste to ukene.

- I september var Frontline priset til rett over 50 kroner med "sikre" svake neste 18 måneder og et slakt tankmarked. Nå kan du legge til 2,70 dollar i inntjening og litt til, uten å være bullish for resten av 2003, konkluderer Fearnley Fonds.

Oppsummering
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 80 kroner (1 mnd.)
Meglerhus: Fearnley Fonds
Dato: 7. januar 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere