RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hever kursmål for Frontline

Sist oppdatert:
Meglerhuset Fearnley Fonds har hevet sitt kursmål på Frontline fra 100 til 120 kroner i en oppdatering utsendt tirsdag morgen. Fearnley Fonds opprettholder en kjøpsanbefaling
Ifølge Fearnley er bakgrunnen for oppgraderingen at det fortsatt ikke har vært noen økning i oljelagrene i Vesten, og at dette fortsatt står for tur. Fearnley ser også en mulig økning i det amerikanske forbruket, i tillegg til at Mexico og Norge har hatt uventede fall i oljeproduksjonen i mars og april på omkring 500.000 fat pr. dag, som også påvirker tankmarkedet positivt.

Disse ulike effektene gjør at Fearnley nå forventer et langt mer moderate kutt i OPEC produksjonskvoter på møtet 11. juni enn tidligere antatt. Det var ventet et kutt ned til 24-25 millioner fat pr. dag, men nå forventer Fearnley Fonds et kutt fra dagens 27 millioner ned til 26. fat pr. dag.

Når det gjelder de ubekreftede meldingene om et salg av fire suezmax-tankskip, så kan disse gi et utbytte på 2,50 dollar pr. aksje i andre kvartal dersom det blir bekreftet.

Fearnley har som følge av faktorene over hevet sine estimater for mai, juni og tredje kvartal. Substansverdien er estimert til 97 kroner pr. aksje.

Oppsummering:
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 120 kroner (3 mnd)
Meglerhus: Fearnley Fonds
Dato: 3. juni 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere