RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hever TGS-anbefaling på bedre utsikter

Sist oppdatert:
Meglerhuset Fearnley Fonds går fra Reduser til en Akkumuler-anbefaling for seismikkaksjen TGS-NOPEC og konsernsjef Hank Hamilton. Fearnley Fonds mener utsiktene er bedre
Fearnley Fonds ble i likhet med mange litt skuffet over TGS' utvikling i første halvår, men har samtidig fått mer tro på andre halvår. Det er spesielt den neste lisensrunden i Mexico-gulfen som har fått meglerhuset til å øke sine estimater for andre halvår.

- Vi føler det er riktig å skifte fokus fra skuffelsene i seismikkbransjen i nær fortid til det vi ser som gode muligheter rundt hjørnet, skriver Fearnley Fonds.

Fearnley Fonds øker sitt resultatestimat for 2003 med 4 prosent, og 2004 med drøye 9 prosent ifølge analysen.

Meglerhuset mener at mangelen på en kontantstrøm fra de uavhengige gass- og oljeselskapene i Mexico-gulfen til letevirksomhet er et mysterium. Det bør ifølge Fearnley være mye penger som nå brenner i lommene på selskapene som følge av den høye naturgassprisen.

Oppsummering:
Anbefaling: Akkumuler
Kursmål: 90 kroner
Meglerhus: Fearnley Fonds
Dato: 8. august 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere