RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hever Visma-kursmål før kvartalstall

Sist oppdatert:
DnB NOR Markets hever kursmålet i Visma og toppsjef Øystein Moan før selskapet fremlegger resultat. Les hva meglerhuset forventer av selskapet
I en oppdatering til sine kunder melder DnB NOR Markets at de øker kursmålet i Visma før selskapet fremlegger tall for fjerdekvartal.

Meglerne i DnB NOR har på forhånd en kjøpsanbefaling, men øker kursmålet fra 80 kroner til 90 kroner aksjen. Det fremgår av en rapport iMarkedet.no har fått tilgang til.

Analytikerne venter at selskapet legger frem en omsetning på 461 millioner kroner og et resultat før skatt, finans og avskrivninger (EBITDA) på 68 millioner kroner for kvartalet.

Om analytikerne får rett vil Vimsa dermed ha en omsetningsvekst på 19 prosent, og selv om denne veksten hovedsakelig er drevet av oppkjøp forventer analytikerne at en stigende andel kommer fra organisk vekst.

Selskapet fremlegger tall 26. januar.

For 2005 forventer DnB NOR Markets at Visma vil omsette for 1,854 milliarder kroner i 2005 og få et resultat før skatt, finans og avskrivninger (EBITDA) på 295 millioner kroner i 2005.

Visma ble tirsdag handlet til 77,50 kroner aksjen.

Oppsummering:

Aksje: Visma (VIS)
Meglerhus: DnB NOR Markets
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 90 kr (fra 80 kroner)
Dato: 18.01.05

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere