RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hewlett-Packard lokker nordiske IT-kjemper

Sist oppdatert:
Den amerikanske IT-giganten Hewlett-Packard lokker nordiske IT-kjemper. - Vi vil absolutt lytte hvis noen kom med et tilbud til oss, sier HP-topp
Konsolideringen i IT-bransjen vil fortsette. Den svenske avisen Dagens Industri skriver tirsdag at det er mulig at Hewlett-Packard vil kjøpe et nordisk IT-konsulentselskap. Det er Shane Robison, som er en del av HPs konsernledelse, som kommer med uttalelsene til avisen.

HP er først og fremst interessert i et mindre selskapet, som defineres som et selskap med en omsetning på rundt 8 milliarder kroner. Både finske Tietoenator og svenske WM-data passer inn i dette bildet, skriver Dagens Industri.

- Jeg sier ikke at vi titter på dem akkurat nå, men vi vil absolutt lytte hvis noen kom med et tilbud til oss, sier Shane Robison i et intevju.

Hvis ikke HP kjøper disse selskapene, tror Robison at noen andre selskaper vil kjøpe disse.

Hewlett-Packard har tidligere forsøkt å kjøpe konsulentkjempen PricewaterhouseCoopers. Dette konsulentselskapet endte ironisk nok opp hos IBM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere