RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heyerdahl: - Hagen er ikke ved sine fulle fem

Sist oppdatert:
Etter at Stein Erik Hagen skrev kronikk, har han fått kritikk fra forskjellige hold. Sist ute er motstanderen Jens P. Heyerdahl
I et leserinnlegg i Aftenposten mandag langet Stein Erik Hagen ut mot motstanderne Jens P. Heyerdahl og Kjell Inge Røkke.

Les saken her:

Hagen langer ut mot Heyerdahl og Røkke

Tidligere har Herbjørn Hansson i det internasjonale rederiet Nordic American Tanker gått ut mot Hagen. Særlig angrepene mot at Heyerdahl skal ha beriket seg på tross av aksjonærene, synes Hansson var for drøyt. Han påpekte at Orkla nettopp har vært en suksesshistorene for selskapets aksjonærer.

I kronikken Heyerdahl skriver i Aftenposten etter utfallene fra Hagen skriver den kjente industrimannen følgende:

- Angrepet er både diskriminerende og kriminaliserende, og det kan være fristende å tro at Hagen ikke har vært ved sine fulle fem i gjerningsøyeblikket, skriver Heyerdahl.

Og han fortsetter:

- Hagen har denne gang overtrådt en grens som gjør at jeg - dog motvillig - likevel gir en kommentar, skriver Heyerdahl.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere