En tidligere assistent av Hillary Clinton snakker nå ut om en av de store penis-skandalene i forbindelse med presidentvalget i 2016.

- Et av de merkeligste øyeblikkene i mitt liv

Bakteppet var Donald Trump som dro frem sin egen penisstørrelse for å forsvare seg i en TV-debatt.

- Det var et av de merkeligste øyeblikkene i mitt liv, sier Josh Schwerin til Insider.

Les også: Tidligere venninne av Melania Trump: - Dette kan være begynnelsen på slutten for dem alle

Schwerin, som i 2016 jobbet for Trumps presidentutfordrer Hillary Clinton, sier det var han som måtte fortelle Bill Clinton om peniskrangelen som oppsto mellom Donald Trump og hans republikanske president utfordrer, den republikanske senatoren Marco Rubio, i 2016.

Les også: 10 bisarre funn i Epsteins leilighet: Bill Clinton-maleri går verden rundt

Gjorde narr av Trumps hender

I en TV-overført debatt mellom Rubio og Trump i Louisiana valgte Trump å skryte av sin manndom, noe som skapte oppslag over hele verden.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

Det hele startet med at Marco Rubio var lei av at Trump hele tiden kalte ham for «little Marco» eller «Lille Marco», med henvisning til hans høyde.

Måten Rubio valgte å slå tilbake på Trump på, var å kommentere det han mente var Trumps små hender. Under et folkemøte Rubio holdt i Roanoke for sin tilhengere sa Marco følgende om Trump.

- Du vet hva man sier om menn med små hender? Du kan ikke stole på dem.

Les også: Hillary Clinton kommer med sjokkerende Trump-påstand

Trump: - Jeg garanterer dere

Men det var da Rubio og Trump møtte hverandre i en debatt noen dager senere senere at Trump dro penis-kortet.

- Se på disse hendene, er dette små hender, sa Trump, mens han holdt frem hendene for publikum.

Les også: Derfor kan Ivanka Trump snu seg og forråde sin pappa, Donald Trump

Så slo Trump tilbake mot Rubio med følgende uttalelse:

- Hvis hendene er små, så må også noe annet være smått. Men jeg garanterer dere, der er det ikke noen problemer. Jeg garanterer dere, sa Trump.

Trumps uttalelser om referansen til sin egen penisstørrelse, skapte store overskrifter og Rubio gikk også senere ut og beklaget sine egne uttalelser om Trumps små hender.

- Bill Clinton trodde ikke på meg

Bill Clinton fikk på sin side aldri med seg debatten mellom Trump og Rubio denne dagen, og dermed ble det Josh Schwerin som måtte fortelle Bill Clinton om Trumps noe merkelige uttalelser og penis-referanser på debatten. Schwerin var på dette tidspunkt talsperson for Hillary Clintons presidentkampanje.

- Med en gang så trodde han ikke på meg, om at dette var en av samtaleemnene under debatten, sier Schwerin om samtalen med Bill Clinton i etterkant.

- Jeg måtte vise ham oppslaget i CNN. Jeg prøve å unngå å kommentere selve oppslaget, og bare la ham lese det selv. for dette var ikke den mest komfortable samtalen man ønsker å ha med en tidligere president, sier Schwerin.

Les også: Trump-etterforskningen: - Ikke ta meg, ta Melania!

- Han ble forferdet

Insider skriver at Bill Clinton, som selv hadde vært utsatt for pinlige oppslag og hets i forbindelse med hans egen utenomekteskapelige skandale med Monica Lewinsky, ble overrasket over det han leste.

- Han syntes det var underholdene, men han ble også forferdet over nivået de hadde lagt seg på, sier Schwerin.

Les også: Trump gjorde det svært få presidenter før ham hadde gjort: Milliardene rullet inn

Suveren seier til Trump

Tidligere denne måneden tok tidligere president Donald Trump en knusende seier i en avstemning som ble gjennomført på den konservative konferansen CPAC i Dallas i Texas.

I den anonyme avstemningen svarte hele 70 prosent av de spurte republikanerne at de ønsker at Trump skal bli partiets neste presidentkandidat.

Det er en kraftig økning fra tilsvarende undersøkelse under CPAC i Orlando i februar i år, da bare 55 prosent mente Trump burde bli republikanernes neste presidentkandidat.

Les også: - Familietrøbbel for Donald Trump

- Jeg ønsker personlig å takke hver eneste en av dere for den utrolige støtten, sa Trump til et jublende publikum under CPAC i Dallas.

I den samme uhøytidelige avstemningen kom Floridas guvernør Ron DeSantis på andreplass, med 21 prosent av stemmene. Ifølge Fox News var det ingen av de andre kandidatene som fikk over 1 prosent av stemmene.