NEW YORK (Nettavisen): - Det virker som han legger opp til det, sier Hillary Clinton i et nytt intervju med Today.com.

Se utdrag fra intervjuet her:

- Trump kommer til å stille igjen

Spørsmålet Clinton svarer på, er om hun tror Donald Trump vil stille som kandidat i det kommende presidentvalget i 2024.

Les også: Trump med svært oppsiktsvekkende og bitter uttalelse om tidligere statsminister: - Han kan dra til helvete

Hillary Clinton tapte det forrige presidentvalget mot Trump, ved at han stakk av sted med 304 valgmenn, mens hun sikret seg 227.

Til tross for at Hillary Clinton fikk tre millioner flere stemmer enn Trump, endte sistnevnte av med plassen i Det ovale kontor.

I et intervju med «Sunday Today»-verten Willie Geist, snakker Hillary Clinton nå ut om hva hun tror Donald Trump kommer til å gjøre inn mot presidentvalget om tre år til.

Les også: Donald Trump: - Dette går til helvete

- Hvis jeg var en person som drev med veddemål akkurat nå, så hadde jeg sagt at Trump kommer til å stille igjen, sier Hillary Clinton i intervjuet.

- Vil ikke kjenne igjen landet vårt

- Det virker som om han legger opp til det, og hvis han ikke blir holdt ansvarlig, så kommer han til å gjøre det igjen, sier Clinton.

Men hun kommer med en dyster spådom om så skjer.

- Jeg tror det kan bli slutten for vårt demokrati, sier Clinton.

Les også: Det Biden nå gjør, er det samme som han filleristet Trump for

- Nå skal jeg ikke være for skarp, men jeg vil at folk skal forstå at dette kan bli brytningspunkt.

- Hvis han eller andre lignende personer skulle blitt valgt til president igjen, spesielt hvis han hadde en kongress som gjorde det han ba om, så vil man ikke kjenne igjen landet vårt, sier Hillary Clinton.

- Jeg prøvde å advare folk

Under intervjuet blir Clinton også spurt om hun føler på om noen som helst skyld for at Donald Trump endte opp i Det hvite hus.

- Selvsagt gjør jeg det. Jeg prøvde å advare folk, sier Hillary Clinton.

- Jeg prøvde å få frem at dette virkelig var farlig - personene han allierte seg med, det de sa, og hva han kunne finne på å gjøre, sier Clinton

- Hadde det ikke vært for James Comey og det stuntet han gjorde to dager før valget, så ville jeg ha vunnet, sier Clinton.

Det hun peker på er tidligere FBI-sjef James Comey som 28. oktober i 2016, ti dager før presidentvalget, sendte et brev til Kongressen der han skrev at de på nytt ville ta opp etterforskningen rundt Hillary Clintons private epostserver som hun hadde mens hun var utenriksminister.

Les også: «Donald Trump ble urinert på av prostituerte i Moskva»: Nå har spion-saken tatt en svært dramatisk vending

- Føler meg helt fryktelig

- Jeg føler meg helt fryktelig med tanke på at jeg ikke greide å stoppe ham og folkene rundt ham, men jeg føler nå at alle kan se hvilken type leder han er, sier Hillary Clinton.

Om det nå skulle viser seg at Trump på nytt stiller, mener Hillary Clinton at man står overfor et tydelig valg.

- Skal vi da gi etter for alle disse løgnene og desinformasjonen, og hans organiserte arbeid med å undergrave våre lover og våre institusjoner, eller skal vi stå opp mot det, sier Hillary Clinton.

I det aktuelle intervjuet viser man også et klipp av Hillary Clinton der hun leser opp det som var hennes planlagt seierstale - om hun hadde vunnet valget.

Les også: Slik ble Trump-damene ansatt: Sammenlignes med Stasi og Gestapo

På videoen kan man tydelig se hvor rørt Hillary Clinton blir når hun leser opp talen. Se utdrag fra talen her.