Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hilmas (2) «malingsuhell» resulterte i herlig Finn.no-annonse

MALEMESTER: Hilma (2) tok for seg av malingsspannet og dekorerte sofaen til over 50.000 på sin egen måte.
MALEMESTER: Hilma (2) tok for seg av malingsspannet og dekorerte sofaen til over 50.000 på sin egen måte. Foto: Ina Kolborg-Pettersen (privat)
Sist oppdatert:
En to år gamle Hilma tok malingsspannet i egne hender mens mamma lagde kveldsmat.

Onsdag dukket det opp en annonse litt utenom det vanlige på Finn.no. En sofa med en nypris på over 50.000 kroner, ble lagt ut under «gis bort». Sofaen er i god stand, og er ikke mer enn tre år gammel.

Men. Det er selvsagt et ørlite, men.

- Den har «litt» malingssøl, som det fremkommer av bildene, etter at vår to år gamle datter fikk tak i et malingsspann, står det i annonsen.

PS! Se reaksjonen til mamma Ina i videoen under

Videre står det:

- En tre år gammel Orlando-sofa gis bort til noen som ta på seg jobben med å prøve å rense den eller trekke den om. Den hadde en prislapp på over 50.000 kroner ny, så det er synd å bare skulle kaste den.

Denne annonsen dukket opp på Finn.no onsdag. Torsdag var sofaen gitt bort.Gode råd dyre

Uhellet skjedde for et par uker siden og det var en svært sjokkert mamma som kom inn i stua hjemme på Torshov i Oslo med kveldsmat til datteren.

- Jeg hadde bare vært ute av rommet i et par minutter, så reaksjonen var selvsagt totalt sjokk over at hun hadde klart å få til alt det på så kort tid, sier Ina Kolborg-Pettersen til Nettavisen.

Hun trodde malingsspannet hadde stått trygt plassert i en dyp vinduskarm over sofaen, og at lokket var godt festet. Tilsynelatende ingenting å bekymre seg for mens kveldsmaten skulle lages.

Da det første sjokket hadde lagt seg, var gode råd dyre.

- Neste tanke var å få tatt bilder av uhellet som dokumentasjon til forsikringsselskapet, sier Kolborg-Pettersen, og legger spøkefullt til:

- Og til bruk som fremtidig pressmiddel overfor henne.

Så spørs det ikke om Hilma (2) burde glede seg til konfirmasjonen sin om noen år.

- Overraskende mange interessenter

Ina Kolborg-Pettersen forteller at historien har en ganske så lykkelig slutt. Familiens forsikring dekket uhellet, og allerede torsdag - dagen etter at annonsen ble lagt ut på Finn.no - ble sofaen hentet.

- Det har vært overraskende mange interessenter, og sofaen ble nettopp hentet av en møbelsnekker som kunne trekke den om selv, sier Kolborg-Pettersen til Nettavisen torsdag ettermiddag.

Nå skal familien fra Oslo trolig gå for en litt rimeligere sofa som sitt neste kjøp.

- Det er nok lurere for oss å heller kjøpe en sofa fra Ikea med et par ekstra trekk nå frem til den lille pøbelen er litt eldre. Hun er av typen som fort kan finne på litt flere hyss, sier mamma Kolborg-Pettersen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!