RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hindu-Heidi provoserer

Sist oppdatert:
Hinduister raser over supermodell Heidi Klums religiøse Halloween-utkledning.

(SIDE 2): Heidi Klums Halloween-kostyme skaper furore blant hinduister som nå krever en beklagelse fra supermodellen, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton på sin nettside.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kjendisfest
I år som i fjor var supermodell Heidi Klum og hennes mann Seal verter for den mest celebre Halloween-festen i New York.

Heidi Klum, som er kjent for sine fantasifulle og forseggjorte kostymer, kom utkledt som den hinduistiske gudinnen Kali, et kostyme som både imponerte og provoserte.

Les også:Kaster klærne for «Guitar Hero»

Krever beklagelse
Hindu-prest Rajan Zed krever ifølge Perez Hilton at supermodellen gir en offentlig beklagelse for å ha kledd seg ut som gudinnen Kali.

- Gudinnen Kali er høyt verdsatt innenfor hinduismen. Hun skal tilbes i templer, og ikke være gjenstand for PR-stunts på nattklubber. Hinduister ser gjerne at Hollywood og den øvrige underholdningsindustrien er opptatt av hinduisme, men det må være på et respektfullt og seriøst grunnlag, sier Zed.

Det hjalp kanskje ikke heller på saken at Klums ektemann, artisten Seal, var utkledt som den mystiske Angulimaal, en karakter fra indisk mytologi kjent for å bruke avkappede fingre som accessoar.

Tips fra sekretæren
Ifølge dnaindia.com var det Klums sekretær som foreslo at supermodellen skulle kle seg ut som den hinduistiske gudinnen.

«Min mann og jeg (Seal red.anm.) var i India i fjor, og min sekretær foreslo derfor at jeg skulle kle meg ut som en indisk gudinne.

En skummel indisk gudinne. Og jeg sa OK», skal Klum ha sagt.

Etter å ha googlet bilder av ulike indiske gudinner, skal Klums sekretær ha vist supermodellen bilder av gudinnen Kali.

- Jeg elsket det fordi hun er så ond. Hun skal ha drept masse mennesker, og har menneskefingre og små krympede hoder over hele seg.

Hva skjer neste år?
Om kostymetabben får noen konsekvenser for supermodellen er ikke kjent, men det er i alle fall grunn til å tro at Klum tenker seg om to ganger før hun skal kle seg ut til Halloween neste gang.

Hadde hun bare tatt en titt her: Slik blir du sexy på Halloween

Les også: Søt soul fra Seal

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere